Reacties van deelnemers

“Samen met mijn dochter van 5 maanden oud heb ik de cursus Shantala Babymassage gevolgd. Echt een aanrader! In een kleine groep en een huiselijke setting heb ik geleerd hoe ik mijn dochter op een prettige, ontspannen manier kan masseren.

Het was erg fijn om op deze manier met haar bezig te zijn. Daarnaast is Mijke een prettige docent, die alles rustig uitlegt en de invulling van de laatste les laat afhangen van vragen van de cursisten. Het is een prettig gevoel dat alles goed is; wilde mijn dochter iets niet, of was ze te moe om verder te gaan, dan knuffelde ik gewoon met haar, zonder dat ik het gevoel had de les te verstoren en zonder dat ik iets van de uitleg hoefde te missen.

Ook na het masseren bleef de ontspannen sfeer hangen; zowel tijdens het badje van mijn dochter als tijdens de gespreken die we hadden bij een kopje thee.”

Kim Bovenkerk, mama van Liz

“Samen hebben wij als gezinnetje de cursus gevolgd in de thuissituatie. Voor Joss
fijn, omdat het vertrouwd was en papa en mama allebei leerden masseren. Wat een
luxe twee masseurs! Het was fijn om op deze manier met je kindje bezig te zijn
en Joss vond het allemaal prima. Vooral de baby yoga oefeningen leken voor haar
een manier om haar eigen lichaam beter te leren kennen. Mijke is een fijne
docent die de behoefte van ouders en het kindje volgt.”

Janneke van der Avoort, mama van Joss

Samen met mijn dochter Lot heb ik bij Mijke de cursus babymassage gedaan. Tijdens mijn zwangerschap had ik hierover gelezen en mij leek het een ideale manier om de band tussen ouders en kind mede te laten ontstaan. De aanraking,aandacht en het momentje rust om even lekker samen te genieten vind ik erg belangrijk. Na hier en daar geïnformeerd te hebben, bleek het niet zo gemakkelijk om te starten met de cursus. Ik wilde graag dat mijn dochter enkele weken oud was tijdens de start, maar overal werd pas gestart wanneer er meerdere aanmeldingen waren. Gelukkig niet bij Mijke. Zij start altijd. Uiteindelijk hadden we zelfs privéles.

Dat was prettig. Mijke kon precies inspelen op de behoeften van Lot en mij. Alles werd duidelijk uitgelegd en Mijke masseerde mee op een pop. Hierdoor kon ik mooi af te toe kijken hoe het moest.

Mijn dochter vond het heerlijk en liet zich lekker verwennen. Je merkte aan haar lichaampje dat ze lekker ontspannen was.  Ze werd er slaperig van en na een badje bij Mijke viel ze meestal daar nog in slaap. Bij thuiskomst sliep ze vaak veel langer, dan normaal.

De cursus is inmiddels afgelopen. Ik vond het erg leerzaam, gezellig en gebruik het geleerde nog wekelijks om lekker te kunnen genieten met mijn dochter.

Groetjes Lot en Janneke

 

Informatie en inschrijven

Neem contact op met Babymassage Cuijk >>